hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şampiyon Korkuteli kupasını aldı

    Şampiyon Korkuteli kupasını aldı
    expand

    Şampiyon Korkuteli kupasını aldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA Süper Amatör'de şampiyonluğu tescillenerek Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) yükselen Korkuteli Belediyespor törenle kupasını aldı.
    Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi açıklaması ile 2019- 2020 yılı futbol şampiyonluğu tescillenerek tarihinde ilk defa şampiyon olan Korkuteli Belediyespor için 100. Yıl Korkuteli Stadyumu'nda şampiyonluk gecesi ve kupa töreni düzenlendi. Korkuteli Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) yükselmenin ve şampiyonluk kupasını almanın sevincini taraftarı ile birlikte yaşadı.
    Törende, Korkuteli Belediyespor Kulübü Başkanı Muharrem Yavuz, Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek'e plaket takdim etti. Antalya Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Adnan İmirgi, Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek'e şilt verdi. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Başkanı Abdurrahman Arıcı, Başpehlivan Ali Gürbüz, milli kaleci Volkan Babacan, Rüştü Reçber, sanatçı Ahmet Şafak ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da video konferansla canlı yayına katılarak Korkuteli Belediyespor kulübünün şampiyonluğunu kutlayıp, BAL'da başarı diledi. Törende 1978 yılı gol kralı Süleyman Tülüler, Ali Özlü ve Alaaddin Hancıoğlu'na birer madalya takdim edildi. 
    Daha sonra Korkuteli Belediyespor'u şampiyon yapan sporcular teker teker sahneye davet edildi. Kupa takdimi için Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Bulut, Türkiye Futbol Federasyonu Antalya Bölge Müdürü Ahmet Köksalan sahneye gelerek şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek ve sporculara takdim etti. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow