hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sancaktar, gençlerle bir araya geldi

    Sancaktar, gençlerle bir araya geldi
    expand

    Sancaktar, gençlerle bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- AK PARTİ İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, kısa süre önce kongresini gerçekleştiren Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya geldi. Sancaktar, "AK Parti'miz ile başlayan Erdemliler Hareketi inşallah gençlerimizin omuzlarında yükselecek ve geleceğe en iyi şekilde taşınacak" dedi.

    AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ile toplantı gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Sancaktar, "AK Parti olarak milletimize hizmet yolunda ilerliyor ve ilerlemeye devam ediyoruz. AK Parti belirli bir zümrenin partisi olarak şekillenmedi. Unutulmamalıdır ki 2001 yılında başlamış bu hareket gerek fikirsel gerek zihinsel bir yapı ile 2000 yıllık bir geçmişe sahiptir. AK Parti olarak bizler Türkiye'nin refahını kendimize dava olarak belirledik. Genel Başkanımızın 'Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' dediği gibi ilk günkü heyecan ile çalışmaya devam edeceğiz. 2023, 2051, 2071 yıllarına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bu zamana kadar gençlik kollarına görev alan yol alan arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Kongrelerimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

    AK PARTİ GENÇLİK HAREKETİ

    Sancaktar, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sizlerden çok şeyler bekliyor. Onun enerjisi tam bir genç enerjisi. Yerinde duramıyor, hizmet etmek için çırpınıyor. Bunun için de hep gençlerle çalışıyor. Hep gençlerle birlikte oluyor. Onun umudu ve ümidi hep gençler oldu. 2002 yılında AK Parti'yi kurduğunda yeni parti için ne dediler? 'Gençlerin partisi, gençlerin hareketi' dediler. İşte bizim için siz gençler bu denli önemlisiniz. Hizmet bilinci; kendinden fedakârlık edip ümmet için, millet için dertlenme yani diğerkâmlık bizim için çok önemli. Bu devlet fedakâr, cefakâr, hadim yani hizmet eden gençlerin önderliğinde tarih yazmaya devam edecektir. Bu millet ve bu ümmet sizlerden çok şey bekliyor. Sizler dünyanın pek çok yerinde eziyet çeken mazlumların umudu ve ümidisiniz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. AK Parti'mizle başlayan Erdemliler Hareketi inşallah gençlerimizin omuzlarında yükselecek ve geleceğe en iyi şekilde taşınacak. Bu duygularla her birinizi yürekten kucaklıyor ve çıktığınız bu kutlu yolculukta başarılar diliyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow