hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar

    Şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar
    expand

    Şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği düzenlendi.

    Korkuteli Kaymakamlığı ve Korkuteli Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine Antalya Valisi Münir Karaloğlu, eşi Sevim Karaloğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur, Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, eşi Selda Ulucan, Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek ve eşi, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Aksoy, kamu kurumları ve STK temsilcileri, şehit ve gazi dernekleri yöneticileriyle şehit aileleri ve gaziler katıldı.

    Recep Gürbüz Spor Salonu'ndaki iftarda, şehit aileleri ve gazilerin oturduğu masaları tek tek dolaşan Vali Münir Karaloğlu, onlarla sohbet etti. İftar öncesi semazen gösterisi sunuldu ve Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı.

    İftar sonrası konuşan Vali Münir Karaloğlu, "Bu mübarek Ramazan akşamında, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimize milletçe şükran duygularımızı ifade ediyorum. Bu vesileyle iftar yemeğimize icabet ettiğiniz için teşekkürlerimi sunarken, huzur ve sükûnet içerisinde geçireceğiniz bir Ramazan temenni ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin" dedi.

    Kaymakam Ömer Çimşit de "Bu güzel vatanda bizler orucumuzu, iftarımızı huzur ve güler yüzlü olarak yapabiliyorsak bunda en büyük paylardan birisi de burada toplanmamıza vesile olan şehitlerimizde, gazilerimizde ve onların değerli ailelerinde. Vatanımızın selameti, ülkemizin dirliği, birliği, bayrağımızın dalgalanması için canını gözünü kırpmadan veren şehitlerimize tüm kalbimizle Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow