hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Velilere evlerinde ziyaret

    Velilere evlerinde ziyaret
    expand

    Velilere evlerinde ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Cumhuriyet Gülhizar Osman Sarıca Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu idareci ve öğretmenleri, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Projeleri kapsamında yürütülen 'Yarın Sizdeyiz' projesi kapsamında, eğitimdeki başarı çıtasını yükseltmek amacıyla velileri ziyaret etmeye devam ediyor.

    Öğretmenler, öğrencileri evinde ziyaret ederek çalışma ortamını gözlemliyor, öğrenci başarısının artırılması için ailesiyle fikir alışverişinde bulunuyor. Ziyaretleri belirli bir plan ve program çerçevesinde yürüten öğretmenler, okul-veli-öğrenci üçgeninde olumlu sonuçlar alıyor.

    Veli ziyaretleri için Okul Müdürü Eyüp Sarıcalar ve Rehber Öğretmen Mehmet Akpınar önderliğinde, müdür yardımcısı ve ziyaretine gidilecek öğrencinin dersine giren öğretmenlerden oluşan bir ekip oluşturuluyor. Belirlenen ekip öncelikle 8. sınıflardan başlayarak veli ziyaretlerini günün farklı zamanlarında gerçekleştiriyor.

    Okul Müdürü Eyüp Sarıcalar, öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırmak, öğrencinin durumunu veli ile görüşmek, evde verimli şekilde ders çalışmalarını sağlamak için fikir alışverişinde bulunulduğunu söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow