hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yılın kadınlarına plaket

    Yılın kadınlarına plaket
    expand

    Yılın kadınlarına plaket

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde 'Bir Umut Projesi'ne destek veren gönüllü kadınlara 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü'nde plaket verildi.

    Korkuteli'de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Korkuteli Devlet Hastanesi'nde etkinlik düzenlendi. Etkinliğe projeye destek veren engelliler ve engelli aileleri, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Nihat Ateş, Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Çoban katıldı. 'Bir Umut Projesi' kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte Gülsüm Kabadayı önderliğinde başlatılan projede, Korkuteli Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Ayşenur İnce'ye 'Yılın Gönüllü Annesi' ve 'Yılın Kadını' ödülü verildi.

    Proje yürütücüsü Gülsüm Kabadayı, "Antalya'dan ve ilçemizden projemize destek olan gönüllü annelerimize ve kadınlarımıza 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde plaket ve çiçek verdik. Atatürk'ün kadınlara verdiği öneme dikkati çekmek için de Gaziler Derneği Başkanımız Mehmet Çoban 'yılın annesi' ve 'yılın kadını' seçtiğimiz Ayşenur Hanıma, Atatürk Çiçeği takdim etti. İlçemizden iki kişiyi 'yılın kadını' seçtik. Bunlardan biri Ayşenur Hanım, diğeri ise Medine Yapılmışev, onun siyasi yoğunluğu var. İlk fırsatta ona da plaket ve çiçek takdim edeceğiz. Bize destek olan başta kadınlarımız olmak üzere herkese teşekkür ederiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow