hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kuaförlere kalıcı makyaj eğitimi

    Kuaförlere kalıcı makyaj eğitimi
    expand

    Kuaförlere kalıcı makyaj eğitimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Kuaförler ve Manikürcüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, kuaförlere ve güzellik uzmanları için, son dönemde gözde olan 'Kaş ve Kirpik Liftingi, Kalıcı Makyaj Kaş Silme ve Kaş Vitamini, Hazır Rus Volume İpek Kirpik' eğitimi düzenledi.

    Antalya Kuaförler ve Manikürcüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği toplantı salonunda kuaför ve güzellik salonu işletmecilerine eğitim düzenledi. 200 kişinin katıldığı eğitimde Antalya Kuaförler ve Manikürcüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tolgahan Demir, sektörel sorunları dinledi. Demir, her geçen gün yenilenen çağa ayak uydurmak için kuaförlerin de kendisini geliştirmesi gerektiğini belirtti. Çeşitli eğitimler düzenlenerek kuaförlere katkı sağlamayı amaçladıklarını anlatan Demir, eğitim sayısını artıracaklarını söyledi.

    KALİTELİ VE SAĞLIKLI ÜRÜNLER KULLANIN

    Kozmetiker ve Estetisyen Helin Tosun, 'Kaş ve Kirpik Liftingi, Kalıcı Makyaj Kaş Silme ve Kaş Vitamini, Hazır Rus Volume İpek Kirpik' eğitimini uygulamalı anlattı. Çalışma deneyimlerini paylaşan Tosun, bu tür işlemler yapılırken kullanılan ürünlere dikkati çekti. Kaliteli ve sağlıklı ürün kullanılmasının önemini vurgulayan Helin Tosun, müşteriye uygulanan ürünlerden mesul olduklarını belirtti. Uygulamalar esnasında katılımcıların sorularını yanıtlayan Tosun, eğitime gelenlere katılım belgelerini takdim etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow