hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti'li Uysal'dan, Köleoğlu'na tepki

    AK Partili Uysaldan, Köleoğluna tepki
    expand

    AK Parti'li Uysal'dan, Köleoğlu'na tepki

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - AK PARTİ Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, Kumluca Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Köleoğlu'nun Kızılay'ın kan bağış aracının Cumhuriyet Meydanı'nda bağış toplamasına izin vermediğini belirterek, "Cumhuriyet Meydanı ne CHP'nin ne de Mustafa Köleoğlu'nun şahsına tapulu bir alan değildir" dedi.

    AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, ilçenin Cumhuriyet Meydanı'nda kan bağışı kabul eden kan toplama aracına Kumluca Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Köleoğlu'nun izin vermediğini belirterek, "Kızılay kan toplama aracı her yıl Cumhuriyet Meydanı'nda konuşlanır, kan vermek isteyen vatandaşlarımızdan kan alır, ihtiyacı olan vatandaşlarımızın derdine derman olurdu. Ama bu yıl vatandaşlarımızın kan ihtiyacını karşılamasına Başkan Köleoğlu engel olmuştur" dedi.

    Başkan Uysal, şöyle dedi:

    "Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu bu yıl Cumhuriyet Meydanı'mıza Kızılay kan toplama aracının konulmasını CHP Genel Merkezinde yaşanan Kızılay hakkındaki dedikoduları bahane göstererek istememiş. Mimar Sinan Okulu bahçesinde düzenlenen kan bağışına Milli Eğitim Müdürümüz başta olmak üzere, meclis üyelerimiz ve STK temsilcileri katıldı. Kan bağışı süresinin sınırlı olması nedeniyle bağışta toplam 135 ünite kan toplandı. Kan alım süresinin yetersizliği, birçok vatandaşın bağış için gelmesine rağmen, geri dönmesine sebep oldu. Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nun kan toplama aracının Cumhuriyet Meydanı'nda durmasına izin vermemesine rağmen, ekibiyle birlikte kan bağışı yapılan yere gelmesi, kan bağışında bulunmaması ve bir gün öncesinde de Kızılay maden suyu ile poz vermesi Kumluca halkı tarafından olumlu karşılanmamıştır. Başkan Köleoğlu hiçbir şey olmamış gibi belediyemizin ve şahsının sosyal medya sayfalarından 'Antalya'nın en çok kan bağışı yapılan ilçesi Kumluca' olduğunu açıklamıştır. Kızılay kan toplama aracımız önümüzdeki haftalarda, değişik okullara gelerek kan almaya devam edecek. Cumhuriyet Meydanı ne CHP'nin ne de Mustafa Köleoğlu'nun şahsına tapulu bir alan değildir."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow