hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çetinkaya SKM'de halkla buluştu

    Çetinkaya SKMde halkla buluştu
    expand

    Çetinkaya SKM'de halkla buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - CUMHUR İttifakı'nın Kumluca Belediye Başkan Adayı AK Partili Hüsamettin Çetinkaya, Seçim Koordinasyon Merkezi'nde (SKM) halkla buluştu.

    Cumhur İttifakı'nın Kumluca Belediye Başkan Adayı AK Partili Hüsamettin Çetinkaya, Seçim Koordinasyon Merkezi'nde seçmenleriyle buluştu. Burada konuşan Çetinkaya, "Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca kırsalına 63 trilyonluk yatırım yaptı. Devletimiz Kumluca'da mevcut 10 bin metrekarelik alanda bulunan hastaneye 5 bin metrekarelik kapalı otopark ve 18 bin metrekare yeni devasa bir hastane inşa ediyor. Özel hastanemiz var. Ortaokullarımız, liselerimiz, meslek yüksekokulumuz, fakültemiz var. Öğrencilerimizin barınacağı yurtlarımız var. Altyapı sorununu yıllar önce çözdük. Sosyal tesislerimiz var. Tüm sorunları çözdük. Yollarda istediğimiz yeterliliğe ulaşamadık. Onu da taş kırma ve eleme tesisini kurduk. Ayrıca asfalt emisyon tesisi kurduk. Önümüzdeki dönem sıcak karışım asfalt plenti kuracağız. Geçen yaz 102.32 kilometre asfalt döktük" dedi.

    Yerin altında kalan, gözle görülmeyen ve yerin üstünde olan çok sayıda hizmeti yaptıklarını vurgulayan Hüsamettin Çetinkaya, "İlçemizin patlayan asfaltlardan başka acil bir sorunu yok. İlçemizin acil hizmet çözüm bekleyen sorunu olmayınca vatandaşlarımız bu ilçe eskiden beri böyleymiş gibi algılıyor. Bugünlere kolay gelmedik. Sizler de şahitsiniz çok çalıştık. Gece, gündüz demeden aralıksız çalıştık. Bu iş belediyenin işidir, değildir demeden her alanda topyekûn kalkınmayı hedefledik. Bazıları macera peşinde olabilir. Ama biz geldiğimiz konumdan geri kalmamak için maceraya kapılma lüksümüz yok" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow