hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çetinkaya, vatandaşla buluştu

    Çetinkaya, vatandaşla buluştu
    expand

    Çetinkaya, vatandaşla buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - CUMHUR İttifakı'nın Kumluca Belediye Başkan Adayı AK Partili Hüsamettin Çetinkaya, seçmenlere 20 yıldan bu yana yaptıkları hizmetleri ve bundan sonra yapacaklarını anlattı.

    Cumhur İttifakı'nın Kumluca Belediye Başkan Adayı AK Partili Hüsamettin Çetinkaya, Hızırkahya, 50. Yıl ve Ortaköy mahalleleriyle ilçe merkezindeki seçim koordinasyon merkezinde (SKM) vatandaşla buluştu. Rakımın yüksek olduğu yerlerde, seçmenler meydanlara ateş yakıp, gecenin geç saatlerine kadar Çetinkaya'yı bekledi.

    Programlarında vatandaşa seslenen Hüsamettin Çetinkaya, 20 yıldan bu yana yaptıkları hizmetleri anlatırken, "20 yılda inanılmaz işler yaptık, aslında sizlere bir şey anlatmamamıza gerek yok, siz bizim nasıl hizmet yaptığımızı biliyorsunuz. 4 dönemdir yapamayacağıma inanmadığım hiçbir projenin altına imza atmadım. Vaat edip de yapamadığım bir veya iki proje olabilir. Onlardan da vazgeçtiğimizi sanmayın, onları sizlerin desteğiyle inşallah önümüzdeki dönemde yapacağız" dedi.

    Stadyum ve teleferik projesinden vazgeçmediğini vurgulayan Hüsamettin Çetinkaya, "Özellikle stadyum ilçemizin asli ihtiyacıdır. Kanal, Kumluca ve teleferik, sebze ve meyve fabrikası, sıcak karışımı asfalt tesisi, Mavi Yol, gençlik merkezi projelerimizi mutlaka hayata geçirmeliyiz. Hangi partiden seçilirseniz seçilin bu hizmetleri mutlaka yapmak zorundasınız. Önemli olan bu hizmetleri yapacak bilgi ve donanıma sahip olmaktır. Altyapı ve sosyal sorunları çözülmüş toplumlar medeni toplumlardır. Medeniyet güzeldir. Cumhuriyet büyük bir kazanımdır. Ben Sarıcasu köyünden gelip belediye başkanı olmuşsam, bu Cumhuriyetimizin eğitim eşitliği ilkesinden yararlanmam ve eğitim aldığımdan kaynaklanmaktadır. Cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacaktır. Ülkemizi dünyanın gelişmiş ülkeleri arasına sokmak için çalışıyoruz. Bunun için diyoruz ki gelişmiş ülke gelişmiş ilçe ve illerden oluşur" diye konuştu.

    Bugüne kadar Kumluca'ya güzel hizmetlerde bulunduklarını kaydeden Hüsamettin Çetinkaya, şöyle dedi:

    "Sizler bizim arkamızda olduğunuz sürece önümüzdeki 5 yılda daha güzel hizmetleri gerçekleştireceğiz. Kumluca parlayan yıldızdır. Bu yıldız çevresine ışık ve ısı saçar. Kumluca'da gidiş çok iyi. Çok güzel değişimler olacak. Bu gemide hepimiz varız. Bu hükümet 2023'e kadar iş başındadır. Kumluca'da Hüsamettin Çetinkaya, Antalya'da Menderes Türel'i seçin bu hızlı gidişe 'dur' demeyin."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow