hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çetinkaya'nın seçim çalışmaları

    Çetinkayanın seçim çalışmaları
    expand

    Çetinkaya'nın seçim çalışmaları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - CUMHUR İttifakı Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Çetinkaya, Temel Eğitim Mahallesi'nde projelerini anlattı, destek istedi.

    Cumhur İttifakı Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Çetinkaya, Temel Eğitim Mahallesi'nde meşale ve maytaplarla karşılandı. Başkan Adayı Çetinkaya, vatandaşlara seslendi. 1999'da göreve geldiklerinde, Kumluca'nın birçok sorunla karşı karşıya olduğunu belirten Çetinkaya, bu sorunları tek tek değil aynı anda bütünlük içinde çözdüklerini söyledi. Her sorunu çözmeye çalıştıklarını kaydeden Çetinkaya,

    "Yaptıklarımız ortada, yapacaklarımızı vaat ederken ne kadar samimi olduğumuzu anlatmama gerek yok. 20 yıldan beri anlayamayan varsa ona da söyleyecek sözümüz yok." dedi.

    Mahallenin tüm sorunlarını çözeceklerini kaydeden Hüsamettin Çetinkaya, "Burada bana söyleyeceğiniz ilk şey 'yollarımız iyi değil', ikinci şey ise 'evleriniz ve araziler üzerinde şerh' var olacaktır. Aslında yargıya müdahale etme gibi bir lüksümüz yok. Ancak bu iş şahsi değil, toplumu ilgilendiren bir mesele olduğu için, müdahil olacağız. Bu sorun yavaş yavaş çözülmeye başladı. İnşallah, hep birlikte vereceğimiz mücadele ile sonuca ulaşacağız" diye konuştu.

    Büyükşehir Belediyesi'nin yağmur suyu drenaj kanalı yaptığını, yolları ise kendilerinin yapacağına değinen Çetinkaya, "31 Mart'tan sonra ilk işimiz Temel Eğitim Mahallesi'nin yollarını yapmak olacak" dedi.

    Çetinkaya'nın konuştuğu sırada bir kişi, "AK Parti seçimi kazandıktan sonra sizi görevden alıp, yerinize başka bir başkan atayacakmış. Çünkü sizin mahkemelerde dosyalarınız varmış" dedi. Bunun üzerine Hüsamettin Çetinkaya, "Bakın alandaki herkes bu soruya güldü. Böyle bir şey olur mu? Ben 2004'te, 2009'da ve 2014 seçimlerinde sürekli iftiralara uğradım. 2009'da ne dediler, 100 dairesi varmış, Bodrum'da villası, hiç bilinmeyen yerlerde arazileri varmış dediler. Ama nedense o arazi ve dairelerimin tapusunu bir türlü bulamadım. Hala kirada oturuyorum" dedi.

    Çetinkaya; "Her dönem olduğu gibi bu dönem de 'görevden alınacakmış' diye dedikodu yayıyorlar. AK Parti bu gülünç duruma düşecek bir parti değil. Benim adli makamlarda hiçbir dosyam yok. Bu dedikoduyu yayanlar önce kendilerine baksın" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow