hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çocuklara uygulamalı trafik eğitimi

    Çocuklara uygulamalı trafik eğitimi
    expand

    Çocuklara uygulamalı trafik eğitimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından 'Önce Kendimiz, Sonra Hepimiz İçin' projesi kapsamında çocuklara yönelik trafik eğitimi çalışmaları sürüyor.
    Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, 'Bu Yolda Hep Birlikteyiz' kampanyası kapsamında yürütülen 'Önce Kendimiz, Sonra Hepimiz İçin' projesini sürdürüyor. Ekim ayında başlayan proje kapsamında şu ana kadar yaklaşık 1000 anasınıfı ve 1. sınıf öğrencisine trafik eğitimi verildi.
    İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, proje ile trafik kurallarına uyan, trafikte saygıyı esas alan, kendisinin ve trafikteki insanların haklarına dikkat eden, saygılı, hoşgörülü bireyler yetiştirilmesi ve toplumsal bilinç oluşturmasının öngörüldüğünü söyledi. Cemil Doğan, "Bu proje sonunda öğrencilerin ve sürücülerin çevrelerindeki insanlara karşı duyarlılıklarının yükselmesi, trafik kurallarına uymanın önemi ve trafikte saygının daha çok farkına varılması beklenmektedir. Verilen eğitimler sonunda minik öğrencilerimizin şoför koltuğunda oturan anne ve babalarını kurallara uymaları konusunda uyarmaları amaçlanmaktadır. Minik öğrencilerimize uygulamalı eğitimler verilerek, trafik kuralları konusunda bilinçli bir nesil yetiştirilmesi hedeflenmektedir. Proje çalışmalarımız devam etmektedir" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow