hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Göçmen tarım işçisi' isteği

    Göçmen tarım işçisi isteği
    expand

    'Göçmen tarım işçisi' isteği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce ve beraberindekiler, Antalya Vali Yardımcısı Aydın Abak ile Antalya Göç İdaresi Müdürü Derya Erdoğan'ı ziyaretinde suça karışmamış göçmenlerin tarımda çalışması için yeni düzenleme yapılmasını talep etti.

    Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, Kumluca Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Songur, Mavikent Mahalle Muhtarı Adem Karataç ve Beykonak Mahalle Muhtarı Ramazan Selçuk'tan oluşan heyet Antalya Vali Yardımcısı Aydın Abak ile Antalya Göç İdaresi Müdürü Derya Erdoğan'ı ziyaret etti. Vali Yardımcısı Aydın Abak'la görüşen eden heyet ardından Antalya Göç İdaresi Müdürü Derya Erdoğan'ı ziyaret etti. Kökce ve beraberindekiler iki ziyarette de örtü altı tarımının sekteye uğramaması için işçi istihdamına gerek olduğunu belirtti. Görüşmede örtü altı tarımdaki işçi ihtiyacını karşılanması için Azerbaycan, Afganistan ve Suriye'den gelen göçmenlere ihtiyaç duyulduğu anlatıldı.

    Kumlucalı heyet, Antalya Vali Yardımcısı Aydın Abak'tan herhangi bir suça karışmamış göçmenlerin tarımda çalışması için yeni düzenleme yapılmasını istedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow