hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İYİ Parti ve BBP'den Cumhur İttifakı'na destek

    İYİ Parti ve BBPden Cumhur İttifakına destek
    expand

    İYİ Parti ve BBP'den Cumhur İttifakı'na destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde İYİ Parti'den 300 kişilik grup ile BBP'nin 2. sıra meclis üyesi adayı, Cumhur İttifakı adayı Hüsamettin Çetinkaya'ya destek verme kararı aldı.

    İYİ Parti'den 300 kişiyle BBP'nin Kumluca Belediyesi 2. sıra meclis üyesi adayı olan Kayahan Uslu, Cumhur İttifakı'nın Kumluca Belediye Başkan adayı Hüsamettin Çetinkaya'nın seçim koordinasyon merkezine gelerek, 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı'na destek olacaklarını açıkladı. Hüsamettin Çetinkaya, İYİ Partili grubun temsilcileri Serkan Öztürk, Ali Dalgıç ve Veysel Akın ile Cumhur İttifakı'na destek vermek amacıyla gelen BBP 2. sıra Kumluca Belediyesi Meclis Üyesi adayı Kayahan Uslu'yu platforma çağırdı.

    Hüsamettin Çetinkaya, "'Kumluca'nın geleceğinde benim de bir katkım olsun' diyen güzel insanlar, 'Kumluca benim sevdamdır' diyen kardeşlerimiz aramıza hoş geldiniz. Onların parçası olmaktan onur duyduğum, Kumluca sevdalıları hoş geldiniz şeref verdiniz. Hep gönül birliği yaptığımız dava arkadaşlarımız, İYİ Parti'de görev almış, İYİ Parti'ye gönül vermiş 300 kardeşimiz bu akşam Serkan Öztürk ve Ali Dalgıç öncülüğünde buraya gelerek 'Biz de sizinleyiz' dedi. Bize gurur verdiler. Hepsinden Allah razı olsun, hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

    Serkan Öztürk de "Buz dağının görünen ve görünmeyen yüzüyle işi ehline bırakıp devam ettireceğiz inşallah. İyi niyetle, başkanımızın kazanacağını biliyoruz ama farklı kazandırmaya geldik. Elimizden geldiğinden fazla çalışacağımıza sizin huzurunuzda söz veriyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow