hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kardeş şehir Tatvan'dan Kumluca'ya ziyaret

    Kardeş şehir Tatvandan Kumlucaya ziyaret
    expand

    Kardeş şehir Tatvan'dan Kumluca'ya ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde yürütülen 'Gelin Kardeş Olalım' projesi kapsamında Bitlis'in Tatvan ilçesinden gelen heyet ilçede çeşitli ziyaretler ve incelemelerde bulundu.
    Antalya Valisi Münir Karaloğlu himayesinde Tarım ve Orman İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen 'Gelin Kardeş Olalım' projesi kapsamında Bitlis'in Tatvan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Kurban başkanlığındaki heyet, Kumluca'ya geldi. Tatvan'dan gelen heyet ilk olarak Kaymakam Hakkı Uzun'u ziyaret etti. Proje grubu daha sonra Kumluca Belediyesi ve Kumluca Ziraat Odası başkanlarına da ziyarette bulundu.
    Proje konusu gereği hazırlanan etkinlik programı çerçevesinde fide yetiştiriciliği, domates ve muz seraları, paketleme tesisi ziyaretleri, entegre mücadele yöntemlerinin yerinde incelemesi için işletme ziyaretleri gerçekleştirilirken Kumluca doğal ve kültürel yapısının tanıtımına yönelik geziler de düzenlendi.
    5 gün süren programın sonunda Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Özen'i ziyaret eden heyet EXPO alanını gezdikten sonra Tatvan'a dönmek için yola çıktı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow