hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kumluca Belediyespor'a moral yemeği

    Kumluca Belediyespora moral yemeği
    expand

    Kumluca Belediyespor'a moral yemeği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Hakan ÖZGENÇ/KUMLUCA (DHA) - ANTALYA Süper Amatör Lig'de mücadele eden Kumluca Belediyespor ligin ilk maçında yarın Konaklı Belediyespor'la karşılaşacak.

    Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Süper Amatör Lig'de mücadele eden Kumluca Belediyespor takımı onuruna moral yemeği verdi. Kumluca Belediyespor tesislerindeki yemeğe futbolcular, teknik heyet ve belediye meclis üyeleri katıldı. Konaklı Belediyespor'la 21 Eylül Cumartesi günü saat 15.30'da ligin ilk maçında sahasında karşılaşacak olan Kumluca Belediyespor'a başarılar dileyen Başkan Köleoğlu, "Takımımız hazırlık maçlarında gayet başarılı sonuçlar aldı. Bu da gösteriyor ki futbolcularımız Kumluca'mızın yüzünü güldürecek, Kumluca'mızı en iyi şekilde tanıtacağına inancım sonsuz. Bu vesile ile Kumluca Belediyespor'umuza ve Kumluca'mıza hayırlı olmasını diler, başarılarının devamını dilerim" dedi.

    Kulüp Başkanı Ali Okur ise "Belediye Başkanımıza organizasyondan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Vermiş olduğu ve bundan sonra vereceği destekten dolayı da çok teşekkür ediyorum. Kumluca'mızı mahcup etmeyeceğiz. Elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow