hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kumluca'da 19 Mayıs coşkusu

    Kumlucada 19 Mayıs coşkusu
    expand

    Kumluca'da 19 Mayıs coşkusu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerle kutlandı
    Kutlamalar sabah Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. Ardından kutlamalar için Karatepe Stadı'na geçildi. Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen törenlere Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz, Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Hiçdurmaz, siyasi parti ilçe başkanları, daire amirleri, sivil toplum kuruşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Kaymakam Uğur Kolsuz ve Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, öğretmen, öğrenci ve vatandaşların bayramını kutladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca yaptı.
    Törende öğrenciler tarafından şiirler ve Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi okundu. Lise öğrencilerinin halk oyunları ve dans gösterilerinin ardından, Kumluca Demirspor Kulübü öğrencilerince karate ve çeşitli spor gösterileri, yağlı pehlivan güreşleri gösterileri, öğrenciler tarafından oluşturulan müzik grupları konseri gerçekleştirildi. Tören okulların geçiş gösterilerinin ardından son buldu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow