hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kumluca'da 29 Ekim töreni

    Kumlucada 29 Ekim töreni
    expand

    Kumluca'da 29 Ekim töreni

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çelenk töreni yapıldı. İlçede faaliyet gösteren bir anaokulunun öğrencileri de bayram coşkusunu düzenledikleri etkinlikte yaşadı.
    Kumluca'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi. Törende, önce saygı duruşunda bulunuldu, ardından da İstiklal Marşı okundu. Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz ve Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu tarafından Atatürk büstüne çelenk konulmasının ardından tören sona erdi.
    İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kumluca Portakal Çiçeği Anaokulu öğrencileri de okul bahçesinde değişik etkinliklerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Anaokulu öğrencileri ellerindeki Türk ve Azerbaycan bayraklarıyla okul bahçesinde toplandı. Anaokulu okulu öğrencileri, öğretmenleri ve Okul Müdürü Fatih Çelik eşliğinde değişik oyunlar oynadı. Okulda düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aydın Bal ve Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce de katıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow