hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kumluca'da gençlere özel proje

    Kumlucada gençlere özel proje
    expand

    Kumluca'da gençlere özel proje

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde 'Siz Gülün ki Dünya Gülsün' projesinin açılışı yapıldı.

    Kumluca Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından hazırlanan 'Siz Gülün ki Dünya Gülsün' ÇOGEP projesinin açılışı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait kapalı yüzme havuzunda yapıldı. Etkinliğe Kaymakam Hakkı Uzun, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Altınay, İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Solakoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İsmail Arıcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, öğrenciler ve eğitmenler katıldı.

    Dalış eğitmeni Fevzi Biçer, "Eğitimlerimiz ileriki günlerde başlayacaktır. Amacımız bu projelerle gençlerimize turizm bölgesi olan Antalya'da meslek kazandırmaktır" dedi.

    Emniyet Müdürü Cemil Doğan, "ÇOGEP projesi kapsamında Kumlucalı gençlerimize sahip çıkmak, geleceğe güvenle bakmalarını sağlamak, kaliteli ve verimli vakit geçirmelerine katkı sağlayarak, zararlı ortam ve durumlardan uzak tutmak hedefimizdir" diye konuştu.

    Projenin toplam bütçesinin 212 bin 300 lira olduğunu da belirten Cemil Doğan, "Proje kapsamında gençlere yönelik ebru, hat sanatı, Arapça ve İngilizce dil kursları, Bursa ve Çanakkale illerinde gezi, rafting gibi etkinlik ve faaliyetlerimiz olacaktır. Eğitimlerine destek vermeye devam edeceğiz. Gençlerimizi mutlu görmek bizleri mutlu ediyor" dedi.

    Etkinlikte su altında bayrak gösterisi, boğulan bireylere nasıl müdahale edilmesi gerektiğini eğitmen ve öğrenciler uygulamalı olarak gösteri yaptı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow