hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kumluca'da Polis Teşkilatı'nın kuruluşu kutlandı

    Kumlucada Polis Teşkilatının kuruluşu kutlandı
    expand

    Kumluca'da Polis Teşkilatı'nın kuruluşu kutlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174. yılı düzenlenen değişik etkinlerle kutlandı.
    İlk program Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla başladı. Çelenk koyma törenine Kaymakam Hakkı Uzun, Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Cumhuriyet Başsavcı vekili Ali Yapar, İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan, AK Parti İlçe Başkanı Erol Uysal, CHP İlçe Başkanı Fahrettin Karaöz, İYİ Parti İlçe Başkanı Bekir Bircan, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı. 
    KURSİYERLER SERTİFİKA ALDI
    Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemi belirten konuşmayı komiser yardımcısı Osman Karadayı yaptı. Törende ÇOGEP'in 'Siz gülün ki dünya gülsün' projesi kapsamında düzenlenen can kurtaran kurslarında eğitimlerini tamamlayan 10 kişiye sertifikaları verildi. 
    ŞEHİTLİK BERATI VERİLDİ
    Programda ayrıca 2007 yılında Zonguldak'taki bir sokak kavgasında yaşamını yitiren ve ailesinin açtığı mahkeme sonucu şehitliği kabul edilen İsmail Çorbacı'nın eşi Keriman Çorbacı ve oğulları Levent ve Onur Çorbacı'ya Şehitlik Beraatı takdim edildi.
    Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geçildi. Burada Emniyet Müdürü Cemil Doğan ve emniyet mensupları tebrikleri kabul ederken, 174. yaş günü pastası kesildi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow