hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kumluca'ya yeni hastane inşaatı başlıyor

    Kumlucaya yeni hastane inşaatı başlıyor
    expand

    Kumluca'ya yeni hastane inşaatı başlıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- SAĞLIK Bakanlığı tarafından nisan ayında ihalesi yapılan 50 yataklı Kumluca Devlet Hastanesi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu (ASHİ) inşaatında yer teslimi yapıldı.
    Kumluca Devlet Hastanesi 50 yataklı ek bina ve 112 ASHİ ikmal inşaatı yapım işi için yer teslimi Sağlık Bakanlığı yetkilileri tarafından yüklenici firmaya yapıldı. Yer tesliminde AK Parti İlçe Başkanı Erol Uysal, AK Parti'li belediye meclis üyeleri, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Ayşegül Alkan ve hastane yönetimi, Sağlık Bakanlığı yetkilileri inşaat mühendisleri Sabahattin Tokgül, Tuncay Sevgi, yüklenici firma sahibi Abdurrahim Dokumacı da hazır bulundu. 
    AK Parti İlçe Başkanı Erol Uysal, "Ek binanın içerisinde acil servis merkezi, 5 ameliyathane, doğumhane, radyoloji ünitesi, endoskopi ünitesi, sterilizasyon ünitesi, 30 çift yataklı, 5 tek yataklı oda, 2 mahkum yatağı, 2 yanık merkezi yatağı, 5 yeni doğan yoğun bakım ünitesi, 12 erişkin yoğun bakım odası olacak. Kumluca Devlet Hastanesi 50 yataklı ek binamızı, ilk yapım projesine aldıran Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na, Atay Uslu başta olmak üzere AK Parti Antalya milletvekillerimize, AK Parti Antalya İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş'a önceki dönem İlçe Başkanımız Arif Yavuzer'e, önceki dönem Belediye Başkanımız Sayın Hüsamettin Çetinkaya ve emeği geçen herkese gösterdikleri özveri ve çabalarından dolayı teşekkür ederiz" dedi.
    Yüklenici firma sahibi Abdurrahim Dokumacı da "Daha önce de ülkemizin birçok kentinde devlet hastanesi inşaatı yaptık. Bunları örneklerinde de olduğu gibi hastane ek binamızı en güzel şekilde, en kısa zamanda yapmaya çalışacağız. 15 gün içerisinde inşaat çalışmalarına başlayacağız. Sözleşme gereği en geç 700 gün içerisinde tamamlayacağız. Kumluca ilçemize hayırlı olsun" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow