hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MATSO'da 'Hayatı ve kendini keşfetmek' semineri

    MATSOda Hayatı ve kendini keşfetmek semineri
    expand

    MATSO'da 'Hayatı ve kendini keşfetmek' semineri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Kadın Girişimciler Kurulu tarafından organize edilen 'Hayatı ve kendini keşfetmek' semineri yoğun ilgi gördü.

    MATSO Kadın Girişimciler Kurulu tarafından organize edilen uzman psikolog Rahime Çınar'ın konuşmacı olduğu 'Hayatı ve kendini keşfetmek' semineri MATSO Otogar Toplantı Salonu'nda yapıldı. Yoğun ilgi gören toplantının açılış konuşmasını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Antalya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Nesibe Yıldız yaptı. Yıldız, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu'na bağlı olarak, bu kurulun ilkeleri ve amaçları doğrultusunda, Antalya İl Kadın Girişimciler Kurulu ile koordineli şekilde çalışmalarını yürüttüklerini söyledi.

    Amaçlarının kadın girişimci potansiyelini nicelik ve nitelik bakımından geliştirmek olduğunun altını çizen Yıldız, "Kadınlara kişisel gelişim yollarını öğreterek, kariyer geliştirme fırsatları yaratmak, sosyal sorumluluk bilinci oluşturulması amacıyla kadın girişimcilere eğitim programları ve çeşitli sosyal etkinlikler düzenlemek, eğitim programları ve öğrenme ortamları hazırlamak kurulumuzun başlıca görevleri arasındadır. Bu kapsamda ilk faaliyetimiz olan 'hayatı ve kendini keşfetmek' konulu seminerimizle gerçekleştiriyoruz" dedi.

    Kadınların sosyo- ekonomik ve kültürel hayatta etkin ve belirleyici şekilde yer alması adına eğitim ve projeleri sürdürmeyi hedefledikleri kaydeden Yıldız, "Çalışmalarımızın ruhunu, kadınlarımızın yaratıcı ve girişimci özellikleri oluşturacaktır. Desteklerini bizden hiç esirgemeyen MATSO yönetimine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    Uzman psikolog ve aynı zamanda MATSO Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi olan Rahime Çınar'ın konuşmacı olduğu seminer yaklaşık 1.5 saat sürdü.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow