hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sağlık çalışanlarına destek

    Sağlık çalışanlarına destek
    expand

    Sağlık çalışanlarına destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde sağlık çalışanlarının Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü yüzme havuzunu ücretsiz kullanmaları için protokol imzalandı.

    Yaşanan salgın sürecinde sağlık çalışanlarının motivasyonunu arttırmak, yaşadıkları tükenmişlik ve stresle başa çıkmalarına katkı sağlamak amacıyla sağlıkçıların yüzme havuzunu ücretsiz olarak kullanmaları için Kumluca Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ile Sağlık- Sen Kumluca Şubesi arasında protokol imzalandı. Protokol kapsamında Kumluca Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ile Sağlık- Sen Kumluca Şubesi arasında yapılan protokol çerçevesinde tüm sağlık çalışanları Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün kapalı yüzme havuzunu ücretsiz olarak kullanacak.

    Sağlık- Sen İlçe Temsilcisi Ayhan Şahin, "Bizler sendika olarak çalışanlarımıza bir nebze de olsa nefes alabilmeleri, eğlenebilmeleri, motivasyonlarını yükseltebilmeleri adına bu projeye ortak olduk. Sağ olsun İlçe Spor Müdürlüğümüz de bu çalışmada bize her türlü desteği sağladılar. Ben başta Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Erol Koca olmak üzere tüm destek olan kişilere teşekkürü borç bilirim" dedi.

    Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca ise "Biz biliyoruz ki sağlık çalışanlarının pandemi sürecindeki emeklerinin karşılığı ödenemez. Yaşanan bu süreçte sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla bu projeyi başlattık. 30 Ekim 2020 tarihinden itibaren tüm sağlık çalışanları havuzlarımızı kullanabilecektir. Sağlık çalışanlarına yönelik her türlü sosyal projenin de içinde olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow