hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Şehrimi Tanıyorum' bilgi yarışması yapıldı

    Şehrimi Tanıyorum bilgi yarışması yapıldı
    expand

    'Şehrimi Tanıyorum' bilgi yarışması yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde 'Şehrimi Tanıyorum' bilgi yarışması gerçekleştirildi.
    Atatürk İlk ve Ortaokulu tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen 'Şehrimi Tanıyorum' bilgi yarışması Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Yarışmaya Mavikent Durali Yazıcı Ortaokulu, Mavikent Ramazan Abacı Ortaokulu, Mavikent Çanakcı 75. Yıl Ortaokulu, Mimar Sinan Ortaokulu, Salur Ortaokulu, Ziya Gökalp Ortaokulu, Ahmet Avcıoğlu Ortaokulu, Hacıveliler Ortaokulu, Barbaros Ortaokulu, Beykonak Sevim Öner Ortaokulu, Beykonak 80. Yıl Ortaokulu, Hacıveliler Ortaokulu ve Kasapçayırı Ortaokulu katıldı.
    Yarışmayı AK Parti İlçe Başkanı Erol Uysal, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, Muhtarlar Derneği Başkanı Eski Cami Mahalle Muhtarı İbrahim Songur, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler izledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Atatürk Ortaokulu Müdürü Ahmet Özdemir günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.
    İki bölümden oluşan yarışmada 20 soru soruldu. Birinci bölümden sonra Atatürk Ortaokulu halk oyunları ekibinin gösterileri yer aldı. İkinci bölümün sonunda tamamlanan yarışmada 95 puan alan Ziya Gökalp Ortaokulu öğrencileri yarışmanın galibi oldu. 90 puan alan Mavikent Çanakcı Ortaokulu Öğrencileri ise yarışmanın ikincisi olurken, 85 puan alan Kasapçayırı Ortaokulu yarışmayı üçüncü olarak tamamladı. Dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından çeşitli hediyeler ve kupaları verildi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow