hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    STK'lardan Kaymakam Kolsuz'a ziyaret

    STKlardan Kaymakam Kolsuza ziyaret
    expand

    STK'lardan Kaymakam Kolsuz'a ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - SİVİL toplum kuruluşları temsilcileri, yeni görevine başlayan Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz'u ziyaret etti.
    Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Selçuk Çınar, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Bayram İğneli, Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Eren, Sanayi Sitesi Başkanı Durmuş Tomaç, Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kendi meslek dallarındaki gelişmeler ve sorunlar hakkında bilgi veren STK temsilcileri, ilçenin ana geçim kaynağının tarım olduğunu aktardı.
    Ziyarette, Kumluca'nın 1950 yılında örtü altı tarımına başladığını, bu yüzden Türkiye'de örtü altı tarımın merkezi olduğunu belirten Hidayet Kökce, “Kumluca'da her meslek sektörü tarım gelirlerine bağlıdır. Bu yüzden ana gündem tarımdır. Adrasan ve Olimpos gibi dünyaca ünlü turizm merkezlerimiz var. Buralar da Antalya'nın incisidir. Tarımın merkezine hoş geldiniz" dedi.
    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Uğur Kolsuz ise “STK temsilcilerinin birlikte hareket ettiği nadir ilçelerden birisiniz. Birlikte hareket ettiğimiz sürece çözemeyeceğimiz sorun kalmayacaktır" dedi.

    FOTOĞRAFLI   

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow