hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yusuf Kuşcu, Türkiye şampiyonasına katılacak

    Yusuf Kuşcu, Türkiye şampiyonasına katılacak
    expand

    Yusuf Kuşcu, Türkiye şampiyonasına katılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- ANTALYA Gençlik Spor yüzücüsü Yusuf Kuşcu, Türkiye Şampiyonası'na katılım barajları ön eleme yüzme yarışlarını başarıyla geçerek, yarışma hakkı elde etti.

    Antalya'da 13 Yaş Üstü Türkiye Şampiyonası'na katılım barajları ön eleme yüzme yarışları tamamlandı. Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Kompleksi Yüzme Havuzu'nda, antrenör İlker Burak Kaya öncülüğünde çalışmalarını sürdüren Antalya Gençlik Spor yüzücüsü Yusuf Kuşcu, girmiş olduğu tüm stil ve mesafelerde 9 yarışın da 13 yaş katılım barajlarını birinci olarak geçti. Yusuf Kuşcu, bu sonuçla 12- 14 Mart 2021 tarihlerinde Giresun'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkını elde etti. "Amacımız 13 yaş üstü milli takımlar ve Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi" diyen yüzme antrenörü İlker Burak Kaya, son 4 yıldır yüzücüsüyle en üst seviyede istikrarlı bir şekilde devam ettiklerini ve asıl bu yaşlardan sonrasının çok daha önemli olduğunu belirtti.

    Kumluca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca da "Böyle üst düzey sporcuların performanslarını koruyabilmeleri için gerekli idari yapıdaki tüm yardımlarımıza devam edeceğiz" diyerek antrenörü İlker Burak Kaya ve yüzücü Yusuf Kuşcu'yu tebrik ederek, Türkiye şampiyonluğu sözü aldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow