hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yüzme alanlarının denetimleri yapıldı

    Yüzme alanlarının denetimleri yapıldı
    expand

    Yüzme alanlarının denetimleri yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- SUDA Boğulma Olayları İlçe Denetim Komisyonu tarafından Kumluca'daki yüzme alanları denetlendi.
    Kumluca Kaymakamlığı tarafından oluşturulan; Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca başkanlığında İlçe Jandarma Komutanlığı, Kumluca Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Tarım ve Orman Müdürlüğü, Finike Liman Başkanlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkililerinden oluşturulan 'Suda Boğulma Olayları İlçe Denetim Komisyonu, Kumluca merkez ve Adrasan sahilindeki yüzme alanlarını denetledi. Komisyon ilk olarak Kumluca Belediyesi sorumluluğundaki Günay Sahil Tesisleri ve Kumluca Belediyesi Adrasan Tesisleri'ne ait yüzme alanları denetledi.
    Komisyon ardından Kumluca Mavikent Mahallesi'ndeki bir otelin yüzme alanlarını da denetledi. Denetimlerde yüzme alanlarındaki cankurtaran kuleleri, çalışanların sorumlu olduğu bölgelerde hazır olup olmadığı ve malzeme konusunda tam teşekküllü olup olunmadığına bakıldı.
    Komisyon Başkanı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, "Komisyon olarak ilçedeki yüzme alanlarının ağustos ayı denetimini gerçekleştirdik. Denetimlerde yüzme alanlarında oluşabilecek olumsuzlukların en aza indirgenmesinin amaçlanıyor. Komisyonumuz belirlenen yüzme alanlarında denetimlerini yaparak eksiklikleri giderilmesini sağlayacak" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow