hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    KUYAB AŞ'ye ödül

    KUYAB AŞye ödül
    expand

    KUYAB AŞ'ye ödül

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KUNDU Turizm Yatırımcıları Birliği (KUYAB) AŞ, 'Mavi Bayrak Türkiye'nin En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülü'nü kazandı.

    Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından koordine edilen, En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ulusal Jürisi, Mavi Bayrak Programı kapsamında KUYAB A.Ş. tarafından düzenlenen çevre eğitim etkinlikleri, kapsamı, niteliği ve dosyalama kriterleri açısından ülkemiz geneli yapılan değerlendirme sonucunda 'En İyi Çevre Bilinçlendirme Etkinlikleri' ödülüne layık görüldü.

    Başvuruları değerlendiren ulusal jüri, bu yıl Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi ve Doğa Koruma Merkezi öğretim görevlileri ve uzmanlarından oluştu.

    2020 Ulusal Mavi Bayrak Ödülleri için Çeşme Ilıca Halk Plajı'nda tören düzenlendi. Törene Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, milletvekilleri ve diğer yetkililer katıldı.

    KUYAB A.Ş.'nin çevre eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarındaki başarısı nedeniyle hak kazandığı 'Mavi Bayrak Türkiye'nin En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülü, KUYAB A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Keleş'e, Başkan Muhittin Böcek tarafından verildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow