hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Laf atma tartışmasında dövüldü

    Laf atma tartışmasında dövüldü
    expand

    Laf atma tartışmasında dövüldü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Semih ERSÖZLER/ANTALYA,(DHA) - ANTALYA'da laf atma iddiası yüzünden çıkan tartışmada Yusuf K. (66) iki kişi tarafından darbedildi. Yusuf K. aldığı darbeler nedeniyle bir süre baygınlık geçirdi.

    Olay, gece saatlerinde Konyaaltı Sahili'nde meydana geldi. Oğlu ve arkadaşıyla denize girmek için sahile gelen Yusuf K., denizden çıktıktan sonra sahil bandı üzerindeki bankta sohbet etmeye başladı. İddiaya göre bu sırada arkalarından gelen iki kişi Yusuf K.'ya, 'Sen nasıl kadınlara laf atarsın' diye saldırdı. Çevredekilerin ayırmaya çalışmasına rağmen, Yusuf K. ile yanındakileri darbeden iki kişi, daha sonra olay yerinden ayrıldı. Yusuf K. vücudunun farklı noktalarına aldığı darbeler nedeniyle bir süre baygınlık geçirdi.

    Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen bekçiler, Yusuf K.'yı darbeden kişileri sahilin başka bir noktasında yakaladı. Yusuf K. olay yerine gelen ambulansla tedavi için Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülürken, şüpheli iki kişi ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow