hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    LÖSEV heyeti Başkan Uysal'ı ziyaret etti

    LÖSEV heyeti Başkan Uysalı ziyaret etti
    expand

    LÖSEV heyeti Başkan Uysal'ı ziyaret etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla LÖSEV heyeti ziyaretinde Muratpaşa'da sivil toplum faaliyetlerinin güçlü bir şekilde devam ettiğini belirterek bu durumdan son derece memnun olduklarını söyledi.

    LÖSEV Genel Koordinatör Yardımcısı Füsun Özcan ve beraberindeki heyet, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Başkan Uysal'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Özcan, Antalya LÖSEV ofisini 2012'de açtıklarını belirterek, bu süreçte Muratpaşa Belediyesi'ni her zaman yanlarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Bunun oluşmasında Başkan Ümit Uysal'ın sahip olduğu hassasiyetin önemine dikkat çeken Özcan, “Bize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı bu anlamlı haftada size teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. Fiziksel olarak da bu belediye sınırları içerisinde faaliyet sürdürmekteyiz. Tek bir telefonla da bütün sorunlarımız konusunda sizlerden destek alıyoruz" diye konuştu.

    Başkan Uysal ise sivil toplum kuruluşlarının belediyelerin paydaşı olduğunu belirterek, Muratpaşa Belediyesi'nin bu anlamda çok şanslı olduğunu söyledi. Muratpaşa'da sivil toplum faaliyetlerinin güçlü bir şekilde devam ettiğini ve bu durumdan son derece memnun olduklarını dile getiren Başkan Uysal, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri'nde (ASSİM) gerçekleştirilen çalışmalarla bu süreci daha ilerletmeyi hedeflediklerini belirtti. Başkan Uysal, şöyle konuştu:

    “Pandemi bizi biraz etkiledi ama ASSİM'de hedefimiz, sivil toplum kuruluşları tarafından kamu yararına gerek ulusal gerekse uluslararası çok ciddi rakamlarda proje uygulansın, proje bazlı bütün fonlara başvurular yapılsın ve yılda 50, 100, belki daha fazla proje sivil toplum kuruluşları yerel yönetimler iş birliğinde uygulansın."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow