hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    LÖSEV'den yılbaşına özel hediyelik

    LÖSEVden yılbaşına özel hediyelik
    expand

    LÖSEV'den yılbaşına özel hediyelik

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ÇOCUKLARI lösemi hastası olan annelerin ürettiği yılbaşı hediyelik eşyaları ve oyuncaklar, LSV Dükkan Antalya Mağazası'nda satışa çıktı. Satıştan elde edilen gelir minik hastaların tedavisinde kullanılacağını belirten mağaza yönetimi, Antalyalıları yılbaşı hediyesi almak için LSV Dükkan'a davet etti.

    Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), 21 yıldır tüm Türkiye'de sağlıklı bir toplum için hizmetlerini sürdürmeye ve kalıcı çözümler yaratmaya devam ediyor. Bugün sayıları 40 bine yaklaşan kayıtlı lösemi- kanser hastası çocuk ve yetişkin hastasına sağlık- eğitim hizmetlerinin yanı sıra yüzde 90'ı ihtiyaç sahibi ailelerine maddi- manevi destekler sunuyor.

    Ankara Gölbaşı'ndaki Lösemili Çocuklar Köyü'ndeki atölyelerinde lösemi hastası çocukların anneleri tarafından yapılarak Türkiye'nin farklı şehirlerindeki LSV Dükkanları'nda satılan ürünlere ilgi oldukça yüksek. Antalya'da Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde bulunan LSV Dükkan Antalya Mağazası'nda yılbaşı oyuncakları ve hediyelikleri satışa çıktı. Dükkanın dört bir yanını yılbaşına göre dizayn eden mağaza yönetimi, Antalyalıları yılbaşı hediyesi almak için LSV Dükkün'ü davet etti.

    İçerisinde kalpli ve noel baba figürlerinin bulunduğu yastıklar, çorap, bardak ve kalem gibi birçok ürünün yılbaşına özel renk ve desenlerle süslendiğini anlatan LÖSEV Genel Koordinatör Yardımcısı Füsun Emecan Özcan, "İçinizi ısıtacak, birbirinden renkli, el emeği, göz nuru yüzlerce hediyelik üründen doğal gıdaya, el yapımı çikolatadan salça ve marmelatlara, ajandalardan oyuncaklara kadar içinden sağlık taşan binlerce ürün Antalyalılar için hazır. Yılbaşı alışverişinizi bizden yapın" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow