hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lunapark açılıyor

    Lunapark açılıyor
    expand

    Lunapark açılıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KORONAVİRÜS tedbirleri kapsamında yaklaşık dört aydır kapalı olan Aktur Lunapark, yarından itibaren eğlence severlere kapılarını yeniden açıyor. Aktur Lunapark İşletme Müdürü Veli Kılınçaslan, vatandaşların güvenli bir şekilde eğlenebilmesi için her türlü hazırlığın yapıldığını ve gerekli tedbirlerin alındığını açıkladı.

    Yaklaşık dört aydan bu yana koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olan Aktur Lunapark, İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelge ile 6 Temmuz Pazartesi gününden itibaren kapılarını yeniden açıyor. Aktur Lunapark İşletme Müdürü Veli Kılınçaslan, uzun süreden beri sosyal mesafe ve dezenfektasyon çalışmalarını tamamlayarak hazır hale geldiklerini ve açılmaya hazır şekilde beklediklerini belirterek, "Nihayet beklediğimiz karar açıklandı. 6 Temmuz Pazartesi gününden itibaren kapılarımızı yeniden eğlenceyi sevenler için açacağız.Hafta içi 17.00'den, hafta sonları ise 15.00'ten itibaren eğlenceye kaldığımız yerden devam edeceğiz. Heyecan, eğlence ve adrenalini seven herkesi pazartesi gününden itibaren parklarımızda sağlıklı bir şekilde eğlenmeye davet ediyoruz" dedi.

    Aktur Lunapark olarak alınan tedbirlere harfiyen uyacaklarını ve insan sağlığının her şeyin üstünde olduğunu açıklayan Kılınçaslan, "Kapıdan girerken misafirlerimizin ateşini ölçecek, maskesiz hiç bir misafirimizi içeri almayacağız. Sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde bilet satışı, eğlence ünitelerine iniş ve binişleri ayarladık. Ayrıca tüm ünitelerimizi her bir misafirimiz bindikten sonra tekrar dezenfekte edeceğiz. Yani vatandaşlarımızın güvenli ve sağlıklı bir şekilde eğlenebilmeleri için gerekli her tedbiri aldık. Vatandaşlarımızdan herkesin sağlıklı bir şekilde eğlenebilmesi için görevli arkadaşlara yardımcı olmalarını rica ediyoruz" şeklinde konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow