hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mahallelerde obezite semineri

    Mahallelerde obezite semineri
    expand

    Mahallelerde obezite semineri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi ve Antalya Tabip Odası, obeziteye savaş açtı. 2 kurumun işbirliğiyle mahallelerde eğitim seminerleri başladı.

    Muratpaşa Belediyesi, çocuk, genç ve yetişkinlere yönelik spor okulları ve diyetiysen hizmetinin ardından Antalya Tabip Odası işbirliğinde çağın vebası olarak nitelendirilen obeziteyle mücadele için ortak çalışma takvimi açıkladı. Genetik, fizyolojik, psikolojik ve çevresel faktörlerden beslenen, tansiyon, şeker ve hatta kısırlığa neden olan obeziteye karşı iki kurum, mahallelerde ücretsiz eğitim seminerleri gerçekleştiriyor.

    Obezitiyle mücadele okulunun ilk dersi Etiler Mahallesi'nde yapıldı. Antalya Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Nursel Şahin, Dr. Emine Evin Şedele, Dr. Gülsüm Gülay Yılmaz'ın katıldığı seminerde, obezite, spor, sağlıklı ve dengeli beslenme gibi konularda bilgilendirme yapıldı. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği seminer, soru-cevapla sona erdi.

    Obeziteyle mücadele okulunun ikinci dersi, 28 Şubat'ta Yenigöl Mahallesi'nde bulunan spor merkezinde saat 14.00'te yapılacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow