hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manavgat Halk Et'te 1 yılda 50 ton et ve et ürünü satıldı

    Manavgat Halk Ette 1 yılda 50 ton et ve et ürünü satıldı
    expand

    Manavgat Halk Et'te 1 yılda 50 ton et ve et ürünü satıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Manavgat Halk Et Satış Mağazası'nı bir yılda 27 bin 950 kişi ziyaret ederek, 50 bin 193 kilogram et ve et ürünü satın aldı.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Halk Et Projesi hayata geçtiği günden bu yana vatandaşların yoğun ilgisiyle faaliyetlerine devam ediyor. Kepez, Manavgat, Alanya, Serik Satış Mağazaları ve Mobil Satış Mağazası ile Antalyalıları uygun fiyatlı, sağlıklı ve güvenilir et ve et ürünleriyle buluşturan Halk Et Projesi, yüzleri güldürüyor.

    27 BİN 950 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

    19 Şubat 2020 tarihinde Manavgat'ta hizmete açılan Halk Et Satış Mağazası 1'inci yılını doldurdu. Bir yılda 27 bin 950 kişinin ziyaret ettiği Manavgat ANET Halk Et Satış Mağazası'nda yaklaşık 50 bin 193 kilogram et ve et ürünü satıldı. Ekonomik, sağlıklı ve kaliteli etin adresi Halk Et açıldığı ilk günden bu yana vatandaşların tercihi olmayı sürdürüyor

    ETLER ANTALYALI BESİCİLERDEN

    Halk Et Satış Mağazası'nda tüketime sunulan etler, hijyenik ve modern bir ortamda, güvenle tüketiciye ulaştırılıyor. ANET tarafından, içerisinde veteriner, gıda mühendisi ve uzman kişilerin olduğu bir komisyonca yerel besicilerden alınan hayvanlar yine ANET'in kendi mezbahasında kesilerek, veteriner gözetiminde işleniyor.

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow