hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Açıkalın Manavgat halkıyla buluştu

    Açıkalın Manavgat halkıyla buluştu
    expand

    Açıkalın Manavgat halkıyla buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde oyuncu ve yazar Nilüfer Açıkalın, Manavgatlı sanatseverlerle bir araya geldi.

    Manavgat Belediyesi'nin 'Haluk Çetin ile Manavgat Buluşmaları' kapsamında düzenlediği sanat ve şiir buluşmaları devam ediyor. Bu kapsamda son olarak ünlü oyuncu ve yazar Nilüfer Açıkalın, Manavgatlı sanatseverlerle bir araya geldi. Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen buluşmada, oyuncu ve yazar Nilüfer Açıkalın, rol aldığı dizi ve filmlerdeki anılarını ve sanatsal yönlerinden bahsederken, oyunculuktan yazarlığa geçiş yaptığı dönemler hakkında dinleyiciyle sohbet etti. Haluk Çetin'in gitarıyla ve şarkılarıyla devam eden gecede, Nilüfer Açıkalın, okuduğu şiirlerle dinleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

    Dinleti sonunda Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen adına plaket takdim ederek konuşma yapan Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan, kültür ve sanat buluşmalarının tüm hızıyla devam edeceğini dile getirdi. Plaket takdiminin ardından Nilüfer Açıkalın kitaplarını imzalayarak, hayranlarıyla uzun uzun sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow