hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aile ve Sosyal hizmet merkezi bir yaşında

    Aile ve Sosyal hizmet merkezi bir yaşında
    expand

    Aile ve Sosyal hizmet merkezi bir yaşında

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi'nin birinci hizmet yılını doldurması dolayısıyla pasta kesildi.

    Manavgat Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi'nin birinci hizmet yılını doldurması nedeniyle düzenlenen törene belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve eğitim kadrosu katıldı. Ücretsiz hizmet veren Aile ve Sosyal Hizmet Merkezi'nde geçen yıl boyunca anne baba akademisi, iş ve iletişim, ilkokula hazırlık, kadına şiddeti önleme, çocuklarla iletişim ve anne baba tutumları, çocuklarda teknoloji bağımlılığı, madde bağımlılığı, liseye kayıt sistemi bilgilendirilmesi, toplumsal cinsiyet eşitliği, kadın hakları konularında panel ve eğitimler düzenlendi. Eğitim seminerlerinden 1000 kişi faydalandı.

    ÜCRETSİZ HİZMET

    Ücretsiz rehberlik danışmanlığı hizmeti veren Aile ve Sosyal Hizmet Merkezi'nde, çocuk ergen danışmanlığı, psikolojik destek danışmanlığı ve aile danışmanlığı da faaliyet gösterdi. 1342 seansın sonucunda 373 kişi danışmanlık ve rehberlik hizmeti aldı. Denetimli serbestlik hükümlüleri içinde hizmet veren aile merkezinde, İş ve iletişim, ideal aile ve stresle başa çıkma yöntemleri konulu seminer programları da düzenleniyor.

    SÖZEN: HALKIN EVİ OLDU

    Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise kent olmanın gerekliliklerini yerine getirdiklerini ifade ederek Aile ve Sosyal Hizmet Birimi'nin tüm vatandaşların sosyal ve hukuksal anlamda destek alabileceği bir çatıya dönüştüğünü ifade etti. Başkan Sözen, "Aile ve Sosyal Hizmet Birimi'mizin 1'inci yılı Manavgat halkımızla çok daha anlamlı hale geldi. Hizmete başladığı günden itibaren vatandaşlarımızın özel destek ve hizmet aldığı birimimiz, ailelerimizin bir yuvası haline geldi. Uzman eğitim kadromuz ailelerimize ve vatandaşlarımıza destek ve hizmet vermeye devam edecektir. Manavgat Belediyesi, kentte yaşayan bütün vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermeye devam edecektir" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow