hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti'de Halimoğlu güven tazeledi

    AK Partide Halimoğlu güven tazeledi
    expand

    AK Parti'de Halimoğlu güven tazeledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- AK PARTİ Manavgat İlçe Teşkilatı 7'nci Olağan Kongresi'nde tek aday olan Yusuf Halimoğlu, güven tazeledi.

    Antalya'da AK Parti'nin son ilçe kongresi Manavgat'ta yapıldı. Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Atay Uslu, Kemal Çelik, Tuba Vural Çolak, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe delegeleri ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.

    Kongrede konuşan İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti'nin 2002 yılında iktidara geldiğini ve halen iktidarda olduğunu hatırlatarak, bu süreçte hizmetlerini engellemek için askeri darbe dahil bir sürü engel çıkarıldığını anlattı. Türk milletinin yaşanılan bu zor dönemlerde hem devlete hem de demokrasiye sahip çıktığını belirten İbrahim Ethem Taş, "Şimdi Cumhur İttifakıyla birlikte yakın hedefimiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023'te yeniden seçilmesini sağlamak. Bunun çalışmalarımızı azami gayretle sürdüreceğiz" dedi.

    AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu da kendisini yeniden göreve layık gören herkese teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içerisinde bir kongre yapacaklarını söyledi.

    Sosyal mesafe ve maske kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen kongrede milletvekillerinin konuşmalarının ardından yapılan seçimde mevcut AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu yeniden seçildi.

    Seçimin ardından Yusuf Halimoğlu, tüm katılımcılara teşekkür ederken, Manavgat'ı tekrar layık olduğu noktaya çıkarabilmek için çalışmalarına hiç hız kesmeden devam edeceklerini söyledi. Başkan Halimoğlu, "Bu yeni dönemde de ilçemiz için hizmetlerimizi hükümetimizden aldığımız destekle devam ettireceğiz. Desteklerinden dolayı il başkanımıza, milletvekillerimize, bakanlarımıza ve özellikle Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow