hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti'den ihtiyaç sahiplerine yardım

    AK Partiden ihtiyaç sahiplerine yardım
    expand

    AK Parti'den ihtiyaç sahiplerine yardım

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- AK PARTİ Manavgat ilçe teşkilatı tarafından ilçe sosyal yardımlaşma vakfı tarafından belirlenen 100 aileye yemek dağıtımı gerçekleştirildi.

    AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatı tarafından Covid-19 salgını nedeniyle ilçede ihtiyaç sahibi 100 aileye iki öğün sıcak yemek dağıtmaya başlandı. Uzaktan eğitim nedeniyle öğrencilerin bulunmadığı Anadolu İmam Hatip Lisesi yurdu yemekhanesinde, AK Parti ilçe yöneticileri tarafından tedarik edilen malzemelerle yapılan 4 çeşit yemek, Manavgat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen adreslere teslim edildi.

    AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu, Covid-19 salgını ve kısıtlamalar nedeniyle ilçede birçok ihtiyaç sahibinin bir şekilde hayatını idame ettirmeye çalıştığını belirterek, "Manavgat'ımızda bir aş evi yoktu. Evlerinde yalnız yaşayanlar, yemek pişirme imkanı olmayanlar veya hazır yemeklere ulaşım imkanı olmayanların varlığı bizi harekete geçirdi" dedi.

    Hz. Peygamberin, 'Komşusu açken tok olarak yatan kişi bizden değildir' hadisi şerifini düstur edindiklerini söyleyen Başkan Halimoğlu, "İlçede yaptığımız araştırma neticesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin yurdunda kalan öğrencilerin evlerinde olması ve buranın yemekhanesinin ve kadrosunun yemek çıkarmaya uygun olduğunu gördük. Kaymakamımız Mustafa Yiğit ile görüştükten sonra yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte hazırlanacak yemeklerin malzemelerini tedarik ettik. Hazırlanan yemekler partimizin gençlik kollarındaki arkadaşlarımız tarafından dağıtıldı. Bu tür süreçlerin birlik ve beraberlik içinde daha kolay atlatılacağını düşünüyorum. Hayırseverlerimizin katkılarıyla daha fazla ihtiyaç sahibi vatandaşımıza ulaşabiliriz. Bu siyaset üstü bir olay. Tüm siyasi partilerden, sivil toplum kuruluşlarından bu sosyal sorumluluk hareketine katkılarını umut ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow