hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aranan 3 şüpheli tutuklandı

    Aranan 3 şüpheli tutuklandı
    expand

    Aranan 3 şüpheli tutuklandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde çeşitli suçlardan aranan H.Y. mahalle bekçileri tarafından, çeşitli suçlardan hapis cezasıyla aranan U.V. ve U.Ç. ise polis tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda yakalandı. 3 şüpheli sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.
    Manavgat'ın Örnek Mahallesi'nde köprü altında 2016 yılının Nisan ayında Niyazi Öcal, tartıştığı H.Y. tarafından bıçaklandı. H.Y. olay yerinden kaçarken, bıçaklı kavgada ağır yaralanan Niyazi Öcal, hastanede tedaviye alındı. H.Y. hakkında 'kasten öldürme' suçundan dava açıldı ve hakkında arama kararı çıkarıldı. 
    Geçen perşembe günü gece geç saatlerde, gece bekçileri davranışlarından şüphelendikleri H.Y.'ye kimlik kontrolü yapmak istedi. Bekçilerden kaçmaya çalışan H.Y., kısa kovalamacanın ardından yakalandı. Yapılan kimlik kontrolünde H.Y. hakkında 'kasten öldürme' suçundan dava açıldığı ayrıca 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak', 'yaralama' ve 'hırsızlık' suçlarından da arandığının belirlenmesi üzerine gözaltına alındı. Polis merkezinde işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen H.Y., savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı Manavgat 1'inci Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.
    ARANAN 2 ŞÜPHELİ DAHA YAKALANDI
    Diğer taraftan Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, hakkında 'yaralama' ve 'tehdit' suçlarından 5 yıl 3 ay hapis cezası bulunan U.V. ile 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak', 'mala zarar verme' ve 'tehdit' suçlarından aranan ve 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak' suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası olan U.Ç. yakalandı. Polis merkezinde işlemleri tamamlanan şüpheliler sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklandı.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow