hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aranan şüpheli restoranda yakalandı

    Aranan şüpheli restoranda yakalandı
    expand

    Aranan şüpheli restoranda yakalandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde 'kasten öldürme' suçunun da aralarında olduğu birçok suçtan aranan D.Ç. jandarma tarafından bir restoranda arkadaşıyla yemek yerken yakalandı.

    Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 'kasten öldürme', 'silahlı tehdit', 'mala zarar verme', 'yaralama', 'ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma' suçlarından aranan D.Ç.'nin Tekandız mevkiinde olduğu ihbarı üzerine araştırma başlattı. Yapılan çalışma sonucunda şüpheli D.Ç. ve beraberinde M.O. ile birlikte Tekandız mevkiinde bir restoranda yemek yerken yakalandı. Sahte plakalı bir otomobille geldiklerinin belirlenmesinin ardından şüphelilerin üzerinde yapılan aramada, seri numarası kazınmış tabanca ve şarjör, şarjörde 19 mermi, otomobilde yapılan aramada tabanca ve boş şarjör, otomatik av tüfeği ve atım yatağında 3 dolu fişek, 4 sahte plaka, 9 paket halinde 5 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ve iki uyuşturucu olduğu değerlendirilen hap ele geçirildi.

    Jandarmada işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden D.Ç. tutuklandı, M.O. ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow