hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ‘Baharatçı' lakaplı uyuşturucu satıcısı tutuklandı

    ‘Baharatçı lakaplı uyuşturucu satıcısı tutuklandı
    expand

    ‘Baharatçı' lakaplı uyuşturucu satıcısı tutuklandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) – ANTALYA’nın Manavgat ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, turistlere uyuşturucu madde satışı yaptığı iddiasıyla yakalanan ‘Baharatçı’ lakabıyla tanınan E.İ. tutuklandı.

    Manavgat’ın Side Mahallesi’nde bir kişinin tatil yapan turistler başta olmak üzere uyuşturucu satışı yaptığı bilgisi üzerine İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Yapılan araştırma sonucunda, Side’de bir otelde kaldığı tespit edilen ve çevresinde ‘Baharatçı’ lakabıyla tanınan E.İ.’nin yapılan fiziki takip sonucunda uyuşturucu madde sattığı belirlendi.

    Dün kaldığı otele düzenlenen operasyonda gözaltına alınan E.İ.’nin odasında, 107 adet kağıda emdirilmiş bonzai maddesi, satışa hazır 5 paket halinde 15 gram metamfetamin maddesi, 8 ecstasy hap, ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait şarjör ile 8 fişek ele geçirildi.

    Jandarma ekipleri tarafından ‘uyuşturucu madde imal ve ticareti’ ve ‘6136 Sayılı Ateşli Silahlar Kanunu’na muhalefet’ suçundan gözaltına alınan E.İ., işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. E.İ., çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow