hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Sözen Aşağı Hisar'da

    Başkan Sözen Aşağı Hisarda
    expand

    Başkan Sözen Aşağı Hisar'da

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, seçim çalışmalarını Aşağı Hisar Mahallesi'nde sürdürdü.

    Manavgat Belediye Başkanı, Millet İttifakı'nın Manavgat Belediye Başkan Adayı CHP'li Şükrü Sözen, seçim çalışmalarına Aşağı Hisar Mahallesi'nde devam etti. Perşembe pazarı kapalı alanında yapılan toplantıya İYİ Parti İlçe Başkanı Hatice Avcı, CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, Millet İttifakı belediye meclis üyesi adayları, seçim komitesiyle muhtarlar katıldı.

    Toplantıda konuşan Başkan Şükrü Sözen, "Biz artık konuşmalarımızda geriye değil ileriye bakmamız lazım. Manavgat'ta bunları yaptık değil, Manavgat'ta bunları yapacağız deme noktasındayız. Bu kentin önünde kat edilecek çok mesafesi var, bu kentte işlenecek birçok Allah'ın lütfu var. Doğu, batı sınırı ırmak, ortasından ırmak geçen, önünde sahil bandı olan, arkasında baraj gölleri, Toros Dağları olan ve birçok medeniyete tarih boyunca ev sahipliği yapan, dünyada ikinci bir kent sayabilir misiniz? Kesinlikle yok. Bizlere düşen nedir? Önümüzdeki süreçte geriye bakmadan bu kente hizmet etmek istiyoruz" dedi.

    'OYMAPINAR GİBİ BİR DEĞERİMİZ VAR'

    Manavgat'ın 12 ay canlı kalması, 12 ay ticaretin, turizmin gündemde olması gerektiğini belirten Başkan Sözen, "Bunun için de mutlaka ve mutlaka alternatif turizm kollarının bu kentte hayata geçirilmesi lazım diyoruz. Bunun için elimizde materyallerimiz var, Oymapınar gibi bir değerimiz var. Oymapınar'ın 25.000'lik plan çalışmasını bitirdik, oradaki koruma bandını kaldırdığımız takdirde, orayı çeşitli turizm kollarına açabileceğimiz, doğa, sağlık, spor, ekolojik turizm olarak, su sporlarının yapıldığı turizm kollarıyla beraber Manavgat ile bütünleştirebiliriz. Bu insanlara çok büyük ölçekte istihdam kapısını açacaktır" diye konuştu.

    Taahhüt ettikleri projelerin hepsini hayata geçirecek inanç ve güçlerinin olduğunu kaydeden Başkan Sözen, Manavgat turizmini güçlü kılacak, Manavgat turizmini 12 aya yayacak, kalıcı kılacak, sürdürülebilir turizme destek olacak Side'deki o büyük projenin mutlaka devam etmesi gerektiğini de vurguladı. Başkan Sözen, "Hayal ettiğimiz gibi Side'mizin mutlaka UNESCO'ya dahil olması lazım" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow