hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Sözen Kızılot'ta vatandaşla buluştu

    Başkan Sözen Kızılotta vatandaşla buluştu
    expand

    Başkan Sözen Kızılot'ta vatandaşla buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, seçim çalışmaları kapsamında Kızılot Mahallesi'nde vatandaşla buluştu.
    Manavgat Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın Manavgat Belediye Başkan Adayı CHP'li Şükrü Sözen, seçim çalışmalarına Kızılot Mahallesi'nde devam etti. Başkan Sözen'e CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hatice Avcı, belediye meclis üyesi adayları ve iki partinin de seçim komiteleri eşlik etti.
    Burada konuşan Başkan Şükrü Sözen, yöneticilerin, idarecilerin, ülke için sorumluluk alanların ılımlı bir dil kullanması gerektiğini belirterek, şöyle dedi:
    "Ulu Önder Atatürk'ümüz ve şehitlerimiz 'Huzurlu bir ülke oluşturun' diye bize bu ülkeyi emanet etti. Birbirinizi sevin, kabullenin, hoşgörülü olun, bu ülkenin değerleri için bu ülkenin temel taşı olan o özel değerler için omuz omuza mücadele edin diye bize bu ülkeyi bıraktı. Bu ülkenin güzelliklerini koruduğunuz takdirde, bu ülkenin Misak-ı Milli sınırları ve o bayrağın gücü hepinize yeter, bu ülke kardeşçe yaşanılası, dünyanın en güzel ülkesi diye bize bıraktılar. Çatışmak, kendi içinizde kavga etmek, birbirinize karşı husumet beslemeniz, kutuplaşmanız size yakışmaz dediler." 
    Yaşanan sürecin bir savaş değil yerel seçim olduğunu aktaran Başkan Sözen, "Bu yerel seçim süreçlerini, insanları birbirine kırdıracak, hasım olarak baktıracak seçim süreci olarak kimse ağzına almamalıdır. Bizler bu toplumu seviyoruz, bizlerin bu görevlerde oluş amacı insan, ülke sevdamız. Bu ülkenin geleceği olan gençlerimize, çocuklarımıza onların hak ettiği bir gelecek kurgulamak bizim görevimiz. Ulu Önder Atatürk'ün bize bıraktığı o özel değerlerle bu ülkenin yönetilmesini hayal etmek ve bu doğrultuda yöneticilik yapmaya çalışmak. Kadrolarımız da buna inanan kadrolar" diye konuştu.
    'MANAVGAT'I 25 YIL RAHATLATACAK PROJELER'
    Manavgat için hazırladığı projelerin, kendi hayallerinden çıkan, Manavgat'ı 25 yıl rahatlatacak projeler olduğunu söyleyen Başkan Sözen, konuşmasına şöyle devam etti:
    "Bugün Manavgat'ta sorumluluk talep eden bir Şükrü Sözen var. Bugün yüreğinden ne geliyorsa, bu kent için ne hayal ediyorsa onu ifade eden Şükrü Sözen var. İyi bir kadroyla yola çıktım, Manavgat'ta 10 yıldır çalışıyoruz, dünyanın en güzel kentinde yaşıyoruz. Bu kentin hak ettiği çok daha iyi hizmetler diyen bir Şükrü Sözen ve kadro var karşınızda. Bugüne kadar yaptıklarımız Manavgat için yeterli değil, bu kentte yaşayan insanlar çok daha özel ve güzel projeleri hak ediyor deyip, onunla ilgili hazırlığını gelecek 25 yıl için yapan bir Şükrü Sözen var. Gündeme koyduğumuz projelerin her birisi, bizim hayallerimizden çıkan projeler. Manavgat'ı 25 yıl rahatlatacak projeler, Manavgat'ı bırakın Türkiye'yi, dünyanın en çağdaş kentlerinden biri haline getirecek ve özel bir şehre dönüştürecek projelerdir, o projeler. Bizler yüreğimizden çıkanları ortaya koyuyoruz, yüreğimizden geldiği gibi kendimizi ifade ediyoruz. Birilerinin hazırladığı, hiç görmediğimiz projeleri, önümüze koydukları camlardan, ekranlardan okumaya çalışmıyoruz. Sizin huzurunuzda olmamızın nedeni bunlar."
    'MANAVGAT'I GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ'
    Konuşmasında projelerinden de bahseden Başkan Sözen, şunları kaydetti:
    "Oymapınar Manavgat'ın geleceğidir. Oymapınar daha önce anlattığım şekilde planlandığı, yatırım bölgesine dönüştürüldüğü takdirde, alternatif turizm anlamında, sürdürülebilir turizm anlamında Manavgat'ın geleceği diyoruz. Ulualan mevkii ranta kurban edilmediği sürece bu halkın kabulleneceği şekilde planlanırsa, Manavgat'ımızın ve çocuklarımızın geleceği olacak, 12 ay sürdürülebilir turizmin merkezi olacak diyoruz. Organize Sanayi Bölgesi, Manavgat ailesi olarak el birliğiyle kurgulandığı takdirde, siyaset ön plana çıkartılmadan, Manavgat'ın bütün dinamikleri beraber çalıştırıldığı takdirde, Manavgat'ın alternatif gelir kaynağı olacak ve Manavgat'ı 12 ay ayakta tutacak bir merkez olacak diyoruz. Manavgat'ın yaşanabilir bir kent olması adına dünyanın göz bebeği olan Side ile ilgili çıktığımız o güzel yolu, neticeye götürmemiz gerekir diyoruz. İnsanların keyifle yaşadığı bir Manavgat hayal ediyorsak, sizlere daha önce anlattığım Trafik Master Planı'nı, elbirliğiyle siyaset ötesi hayata geçirmemiz gerekir. O güzel merkezleri hayata geçirdiğimizde, Türkiye'nin hatta dünyanın en güzel kentini inşa edebiliriz diyoruz."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow