hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Sözen, Side'de projelerini anlattı

    Başkan Sözen, Sidede projelerini anlattı
    expand

    Başkan Sözen, Side'de projelerini anlattı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MANAVGAT Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın CHP'li adayı Şükrü Sözen, Side Mahallesi'nde vatandaşla buluştu, projelerini anlattı.

    Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, seçim çalışmalarına Side Mahallesi'nde devam etti. Havai fişekler ve meşalelerle karşılanan Başkan Sözen'e, CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar, İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hatice Avcı ve belediye meclis adayları eşlik etti. Burada halka seslenen Şükrü Sözen, rantın karşısında her zaman duruş gösterdiklerini belirterek, "Halkla beraber rant hesabı yapanların tekerleklerine çomak sokmaya devam edeceğiz" dedi.

    Side'de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Şükrü Sözen, "Kentsel Tasarım Projesi ile iki etapta bütün yarımadanın geçmiş süreçten gelen sıkıntılarını bitirdik. Yangın hidrantları ile doğal taşla bütün sokaklarının kaplanması, özel aydınlatmalarıyla, tek tip tabela sistemi ile kurulla beraber çalışarak, bugün vitrinlerin yeniden düzenlenmesi ile meydanlarıyla, sahillerinin yeniden açılmasıyla Side farklı bir lokasyona dönüştü. Side'ye inanıyor ve seviyoruz. Side'de yapmak istediklerimiz ve hayallerimiz daha bitmedi. Bizlerle beraber Side'de yaşayan mülk sahipleri, Side'ye değer katan o esnaf kardeşlerim de bize inandı, bizim yanımızda oldu ve Side'deki o güzel değişim bugüne kadar devam etti ve bundan sonra da devam edecek" dedi.

    SİDE UNESCO LİSTESİNE GİRECEK

    Side'de mülkiyet sahipleri, kiracılar ve esnafın ortak duruşuyla yıkımlar yaptıklarını, geleneksel yapıların ortaya çıkmasını sağladıklarını vurgulayan Sözen, "Bunu Tarihi Kentler Birliği, ÇEKÜL Vakfı ve birçok üniversitede bugün ders olarak okutuyor. Side bu özellikleriyle UNESCO Kültür Listesi'ne girmeli. Her mahallemiz olduğu gibi Side'de hizmeti hak ediyor. Görev aldığımız takdirde hizmetlerimiz devam edecek" diye konuştu.

    Yeni dönemde yapacağı projelerini de anlatan Başkan Sözen, destek istedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow