hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Sözen yeni kreşleri inceledi

    Başkan Sözen yeni kreşleri inceledi
    expand

    Başkan Sözen yeni kreşleri inceledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, inşaat çalışmalarına devam edilen Taşağıl ve Sarılar Mahallelerindeki kreşleri yerinde inceledi.

    Başkan Şükrü Sözen'in kreş inceleme gezisine Mustafa Ceylan, Kreş Müdürü Emine Çataltaş ve Taşağıl Mahallesi Muhtarı Ali Nail Arseven de eşlik etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kreşlerin bir an önce tamamlanması hususunda belediye ekiplerine talimat verdi. Başkan Sözen, "Çocuklarımızın eğitimine önem veriyoruz. Bu nedenle mevcut 2 kreşimize 2 yenisini daha ekliyoruz. Kreşlerimizin bir an önce hizmete açılması için gerekli tüm çalışmaları ivedilikle gerçekleştiriyoruz. Kreşlerimiz bölgemize ve çocuklarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.

    İnşaat çalışmaları ile birlikte bahçe düzenlemelerine devam edilen kreşlerin çok yakında tamamlanarak hizmete açılacağı belirtildi. Sarılar Mahallesi'ndeki kreş 572 m2'lik alana sahip olurken, 6 sınıf, 1 uyku odası, yemekhane, mutfak, revir, faaliyet odası ve idari ofisten oluşacak. Taşağıl Mahallesi'nde 240 m2'lik alandaki kreşte 3 sınıfa ilave olarak yönetim, yemekhane, mutfak yer alacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow