hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Sözen'den 23 Nisan mesajı

    Başkan Sözenden 23 Nisan mesajı
    expand

    Başkan Sözen'den 23 Nisan mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

    Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 23 Nisan dolayısıyla yayımladığı mesajında, 23 Nisan'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, milli egemenliğin ilan edildiği Türk ulusu için çok anlamlı bir gün olduğunu vurguladı. Ulu Önder Atatürk'ün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı günü bayram olarak çocuklara armağan etmesinin, Atatürk'ün geleceğin garantisi çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesi olduğuna işaret eden Başkan Sözen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

    "Bugün geleceğe güvenle bakabiliyorsak, bu Mustafa Kemal Atatürk ve kurduğu Cumhuriyet sayesindedir. Türkiye'yi, çağdaş, demokratik, laik, bilgi çağını yakalamış, mutlu bir ülke olarak gelecek kuşaklara bırakmak en önemli sorumluluğumuzdur. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutladığımız 23 Nisan'ın taşıdığı simgesel değer ve anlamlara sahip çıkmalı, meclisimizi ve Cumhuriyetimizi kuranların ülkülerini yaşama geçirmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Bizler de Manavgat Belediyesi olarak geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza daha mutlu yarınlar ve içinde yaşamaktan zevk alacakları bir Manavgat'ı bırakmak için var gücümüzle çalışmaktayız. Bu gün yaptığımız işlerin tamamı, öncelikle çocuklarımızın refahı ve mutluluğu içindir. Büyüyen Manavgat'ımızda tüm mahallelerimizde çocuklarımızın sosyal ve fiziksel ihtiyaçlarının karşılanması için imkanlarımızı seferber etmeye gayret ve önem veriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Türk ulusunun ve Manavgat halkının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 99. yıl dönümünü kutlar, sevgi ve barışın çocuklarımızın mutlu gelecekleri için her zaman tüm dünyada ve Türkiye'mizde daim olmasını temenni ederim. Çocuklarımız bizim her şeyimizdir."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow