hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Sözen'den emekçi kadınlara ziyaret

    Başkan Sözenden emekçi kadınlara ziyaret
    expand

    Başkan Sözen'den emekçi kadınlara ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlamak amacıyla sürpriz ziyaretler gerçekleştirdi.

    Başkan Şükrü Sözen, eşi Hatice Sözen, CHP Manavgat Kadın Kolları İlçe Başkanı Dilşat Taş ve yönetimi ile Sarılar mahallesinde yaşayan vatandaşların evine gitti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve Hatice Sözen, ziyaretlerde karanfil hediye edip kadınların gününü kutladı. Toros Kadınları Emek Pazarı'nda emekçi kadınlarla bir araya gelen Başkan Sözen, belediyenin eğitim kurumlarındaki eğitmen kadrosuyla sohbet etti. Başkan Sözen, kadınlara karanfil ve gül dağıttı.

    'KADIN TOPLUMUN TEMEL TAŞIDIR'

    8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde, kadınları mutlu etmek ve özel hissettirmek istediklerini belirten Başkan Sözen, hayatı güzelleştiren her şeyin içinde kadının emeği olduğunu söyledi. Sözen, "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle emekçi kadınlarımıza ziyaretler gerçekleştirdik. Bizi biz yapan kadınlarımızın, eşlerimizin, annelerimizin hayatımızdaki yeri çok önemli ve özeldir. Onlar bizim yol arkadaşlarımız ve hayattaki en büyük şanslarımızdır. Toplumumuzun en önemli yapı taşı olan kadınlarımız, elinin değdiği her yeri güzelleştiriyor ve yapılan her işi daha anlamlı hale getiriyor. Bu vesile ile başta şehit anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu yarınlar diliyorum" dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow