hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Boztaş'tan paket değerlendirmesi

    Boztaştan paket değerlendirmesi
    expand

    Boztaş'tan paket değerlendirmesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, koronavirüs tedbirleri kapsamında açıklanan ekonomik destek paketine yönelik değerlendirmede bulundu.
    MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Koranavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ekonomik destek paketi için değerlendirmede bulundu. Ahmet Boztaş, açıklanan paketin Manavgat iş dünyası ve çalışanlarının taleplerini tam olarak karşılamadığını söyledi. Başkan Boztaş, "Koranavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu destek paketinin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
    MATSO olarak koronavirüsin etkisiyle ekonomide yaşanan daralmanın ardından tüm üyelerden SMS ve elektronik posta yöntemiyle talep topladıklarını hatırlatan Başkan Boztaş, "Üyelerimizden gelen talepleri yönetim kurulu ve komite başkanları toplantısında değerlendirdikten sonra 4 maddelik karar haline getirerek ilgili mercilere iletilmek üzere TOBB'a göndermiştik" diye konuştu.
    Topladıkları talepleri hükümete ileten TTOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na Manavgat iş dünyası adına teşekkür eden Başkan Boztaş, "Bu bağlamda seyahat kısıtlamalarıyla bitme noktasına gelen turizm sektöründe yer alan başta turizm emekçileri, seyahat acenteleri, turizm esnafı, uçak firmaları, turizme dayalı imalat ve ticaret yapan tedarikçi firmalarımızın sorunlarını ve çözüm önerilerini ilgili mercilere iletmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow