hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çaldığı çamaşır makinesini internetten satan şüpheli tutuklandı

    Çaldığı çamaşır makinesini internetten satan şüpheli tutuklandı
    expand

    Çaldığı çamaşır makinesini internetten satan şüpheli tutuklandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde bir beyaz eşya mağazasından çaldığı ambalajlı çamaşır makinesini internet üzerinden satan ve başka bir mağazaya hırsızlık amacıyla gelen Aydın Ö. tutuklandı.

    Geçen perşembe günü Manavgat'ın Bahçelievler Mahallesi Antalya Caddesi üzerinde bulunan beyaz eşya mağazasının depo bölümünün girişinde bulunan ambalajlı çamaşır makinesi çalındı. İşyeri sahibinin şikayeti üzerine araştırma başlatan Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çevrede bulunan güvenlik kameralarından yaptıkları incelemede, çamaşır makinesinin el arabasıyla gelen bir kişi tarafından çalınarak götürüldüğünü belirledi.

    Geçen cumartesi günü Aşağı Pazarcı Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bir mobilya ve beyaz eşya mağazasının önüne 2 kişi geldi. Mağaza çalışanları, gelenlerden birinin depoya girdiğini diğerinin de gözcülük yaptığını fark ederek, içeri giren şüpheliyi yakaladı. Bu sırada, yakalanan kişinin telefonla uyardığı gözcülük yapan arkadaşı kaçtı.

    Depo içerisinde yakalanan ve adının Aydın Ö. olduğu belirlenen şüpheli, mağaza çalışanları tarafından polis ekiplerine teslim edildi. Aydın Ö.'nün yapılan GBT sorgusunda, birçok hırsızlık suçundan sabıkalı olduğu tespit edildi. Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından ifadesi alınan Aydın Ö., Bahçelievler Mahallesi'nde önce bir el arabası çaldığını, el arabasıyla çamaşır makinesini çaldığını ve makineyi internet üzerinden sattığını söyledi. Aydın Ö.'nün ifadesi doğrultusunda harekete geçen polis ekipleri, çamaşır makinesini satın alan kişiden alıp sahibine iade etti.

    Polis merkezinde işlemleri tamamlanan şüpheli Aydın Ö, sevkedildiği sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow