hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çocuk Korosu seçimlerine yoğun ilgi

    Çocuk Korosu seçimlerine yoğun ilgi
    expand

    Çocuk Korosu seçimlerine yoğun ilgi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediyesi Çocuk Korosu'nun yeni dönem seçmeleri yoğun ilgi gördü.
    Geçen günlerde verdikleri Sezen Aksu Şarkıları konseriyle büyük bir sempati toplayan Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu, yeni kayıtlarla her geçen büyüyor. Çocuk korosunun yeni dönem seçmeleri İbrahim Sözen Gençlik Merkezi'nde başladı. Seçmelere, müzik tutkunu 7- 14 yaş arasındaki çocuklar katıldı. Koro şefi Tayfun Yılmaz'ın organizasyonunda gerçekleştirilen Manavgat Belediyesi Çocuk Korosu seçmelerinde renkli görüntüler oluştu. Manavgat Belediyesi Çocuk Korusu'nda yer almak isteyen çocuklar, en sevdikleri parçaları seslendirerek koroya dahil olmak istedi. Çocuklarının heyecanını ve performansını gören aileler ise oldukça mutlu anlar yaşadı.
    Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından 6 yıl önce kurulan ve 25 çocuk ile başlayan Manavgat Belediyesi Çocuk Korusu, bugüne kadar 100 'ü aşkın çocuğun katılımı ile kent genelinde ve bölgede ses getiren 9 konserde dinleyiciyle buluştu.
    Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi olarak çocuklara ve gençlere sanatsal ve kültürel faaliyetlerde bulunmaları amacıyla çocuk korosunu hayata geçirildiğini belirterek, "Çocuklar bizim en değerli hazinemiz. Onları her alanda ne kadar iyi eğitirsek o kadar bilinçli gençlik ve gelecek oluşur. Belediye olarak çocuklarımızın kültür ve sanat eğitimine büyük önem veriyoruz. Katılım gösteren bütün çocuklarımıza mutlu ve aydınlık dolu yarınlar diliyorum. Manavgat Belediyesi, çocuklarımıza eğitim, sanatsal ve kültürel faaliyetler konusunda destek olmaya devam edecektir" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow