hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    EMITT Turizm Fuarı'nda Manavgat rüzgârı esti

    EMITT Turizm Fuarında Manavgat rüzgârı esti
    expand

    EMITT Turizm Fuarı'nda Manavgat rüzgârı esti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    MANAVGAT, (DHA) - İSTANBUL'da düzenlenen 25'inci EMITT Turizm Fuarı'nın gözdesi Manavgat oldu. MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, EMITT Turizm Fuarı'nın bölge turizmi için önemini vurgulayarak, hedeflerinin Manavgat bölgesine gelen yerli turist sayısının artışına katkı sağlamak olduğunu söyledi.

    Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT-2022), TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde iki yıllık salgının ardından 25'inci kez kapılarını açtı. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) EMITT Turizm Fuarı'nda stant açarak Manavgat-Side destinasyonunu tanıttı. Fuara MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Yönetim Kurulu Üyesi Taner Demir Durar, Meclis Üyesi Baykal Özden katıldı. Fuarın açılışından itibaren MATSO tarafından açılan stantta tatilcilere Manavgat-Side Turizm destinasyonunda rüya gibi bir tatil geçirecekleri anlatılarak, bölgeyi tanıtan çeşitli materyaller hediye edildi.

    'MANAVGAT SİDE DESTİNASYONUNU TANITIYORUZ'

    MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, bu yıl fuarda MATSO olarak güzel bir tanıtım çalışması gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Güngör, “Kentimize gelen yerli turist sayısının artışına katkı sağlamak amacıyla EMITT Turizm Fuarı'nda Manavgat-Side destinasyonunu tanıttık. Hedefimiz 1 turist daha fazla gelmesine katkı sağlamak. Manavgat Belediyesi ve MATSO olarak stantlarımızda misafirlerimizi ağırladık. Fuarda Manavgat Belediyesi de stant açarak bölgemizi tanıttı. Manavgat Belediyesinin bölgemizin tanıtımına yönelik önemli çalışmalar yaptığını gözlemledik. Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen'e Manavgat'ın tanıtımına yaptıkları katkıdan ve gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ederim" dedi.

    STANTIMIZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

    Standda Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ATSO Başkanı Davut Çetin, ilçe belediye başkanları ve turizm sektörünün temsilcilerini ağırladıklarını aktaran Güngör, "Ayrıca televizyon programcısı İlker Ayrık, tur operatörleri, gazeteciler ve tatilciler ile çok sayıda turizmci ziyaret etti. Tanıtım çok güzel ve verimli geçti" dedi. Güngör, fuara katılarak stant açan Manavgat ve bölge firmalarını da ziyaret ettiklerini sözlerine ekledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow